De SAMENWERKING

Scheepsmakelaardij Friesland werkt samen met scheepsmakelaardij Goliath. Schepen van scheepsmakelaardij Friesland vindt u ook op de website van scheepsmakelaardij Goliath. De schepen van scheepsmakelaardij Friesland bevinden zich veelal in Friesland.

 

Goliath is een samenwerkingsverband van 58 zelfstandige jachtbemiddelaars of jachtmakelaars onder dezelfde vlag in binnen- en buitenland. We zitten voornamelijk in Nederland. Maar in Belgie, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Portugal, Zweden, Kroatie en Polen hebben we ook contacten. De ene makelaar heeft een kantoor en haven en de ander doet het vanuit zijn of haar woning. De ene makelaar heeft alle papieren en de ander heeft weer veel ervaring. Maar allemaal hebben we een passie voor de watersport. Wij zijn een no nonsens bedrijf. Van alle markten thuis. We pakken alles aan wat drijft. Of het nu een casco of een super de luxe motorschip is. Binnen of buitenland. Het maakt ons niet uit. Ervaring en deskundigheid is er. En als we het niet weten dan zeggen we het gewoon. Bij een aanvraag komen we altijd vrijblijvend langs. Naast de Goliath makelaars werken we ook samen met collega makelaars. Dat houdt in dat we schepen uitwisselen. Hierdoor is het schip meer in de publiciteit wat de verkoopkansen weer vergroot.

De schepensites

Scheepsmakelaardij Goliath maakt reclame voor uw schip op meer dan 30 botensites. Onze eigen site is voortdurend in beweging en ontwikkeling en wordt dagelijks up to date gehouden. De site trekt momenteel gemiddeld ruim 1000 unieke bezoekers per dag. Naast het plaatsen van uw schip op onze Goliath website wordt uw schip automatisch geplaatst op de onderstaande botensites:

 

www.advertentiezoeker.nl/Nederlands

www.bateau-de-hollande.fr/Frans

www.allboats.com/Nederlands

www.boat24.com/Duits

www.anwbwatersport.nl/Nederlands

www.boat24.com/de/Duits

www.boat24.nl/Nederlands

www.boote-suchen.de/Duits

www.boats.com/Nederlands

www.boote-suchmaschine.de/Duits

www.bootlijst.nl/Nederlands

www.boote-yachten.de/Duits

www.botenbank.nl/Nederlands

www.boote-zu-kaufen.de/Duits

www.botengids.nl/Nederlands

www.boote-zu-verkaufen.de/Duits

www.botentekoop.nl/Nederlands

www.cosasdebarcos.com/Spaans

www.dewatersportmarkt.nl/Nederlands

www.einbootsuchen.de/Duits

www.marktnet.nl/Nederlands

www.euroboats.com/Engels

www.marktplaza.nl/Nederlands

www.holland-boote.de/Duits

www.nl.boats.com/Nederlands

www.inautia.com/Engels

www.scheepsmakelaardijgoliath.nl/Nederlands

www.onlineboatsearch.com/Engels

www.scheepszaak.nl (klassiek)/Nederlands

www.rechercherunbateau.fr/Frans

www.speurders.nl/Nederlands

www.scanboat.com/Scandinavisch

www.tweedehands.net/Nederlands

www.uk.boats.com/Engels

www.vaarkrant.nl/Nederlands

www.yachtall.com/Duits

www.watersportbank.nl/Nederlands

www.yachtfocus.at/Duits

www.yachtfocus.com

www.yachtfocus.ch/Duits

www.zoekeenboot.nl/Nederlands

www.yachtfocus.co.uk/Engels

www.yachtfocus.de/Duits

www.yachtfocus.dk/Deens

www.yachtfocus.fr/Frans

www.yachtfocus.hu/Hongaars

www.yachtfocus.it/Italiaans

www.yachtfocus.ro/Roemeens

www.yachtfocus.se/Zweeds

selectiewww.yachtworld.ru/Russisch

selectiewww.rotatemarine.com/Russisch

 

Ook hebben wij samenwerkingsverbanden met collega makelaar(s). Afhankelijk van uw type boot en de met hun gemaakte afspraken, kan het voorkomen dat uw schip komt te staan op de website van:

 

www.dejachtmakelaars.nl/Collegiale uitwisseling van geselecteerde boten

www.scheepszaak.nl/Collegiale uitwisseling van geselecteerde boten

www.bowcrest.com/Collegiale uitwisseling van geselecteerde boten

 

Op uw verzoek en in overleg over de kosten kunnen wij uw boot ook nog plaatsen op een website naar uw keuze b.v.:

 

www.marktplaats.nl

www.tekeapynfryslan.nl

www.yachtworld.com

 

NB: Het kan voorkomen dat sommige schepen op sommige websites niet geplaatst worden en/of op een onjuiste manier. Mocht u uw schip niet tegenkomen op een site en/of op een onjuiste manier gepresenteerd, wilt u ons hiervan dan in kennis stellen. Wij doen ons uiterste best om het probleem op te lossen.

De scheepsklanten

Scheepsmakelaardij Goliath wil u graag als nieuwe klant begroeten. U bent niet alleen. Wij zijn met de verkoop bezig van meer dan 850 schepenin alle

categorieen en prijsklassen. Samen met u proberen we een strategie te bedenken om uw schip binnen een redelijke termijn te verkopen. Bedenk wel dat het in veel gevallen een zaak is van lange adem. Naast de lange adem moet er in het voortraject door u en door ons worden geinvesteerd om uw schip gelijk goed op de rit te zetten. Juist in de huidige economisch moeilijke tijd is het zaak om met een professionele partij in zee te gaan om uw kansen te vergroten.

De scheepsbeurzen

Scheepsmakelaardij Goliath gaat naar de volgende beurzen in 2016: Boot Holland in Leeuwarden, Belgische botenbeurs Gent, Bootoutletshow in Leeuwarden, Hiswa Amsterdam, Hiswa gebruite boten beurs in Lelystad, 2e hands watersportshow in Hoorn en de watersportshow in Sneek.

De scheepsbladen

Scheepsmakelaardij Goliath biedt u mogelijkheden aan om fysiek uw schip te adverteren in bootbladen. In overleg met u gaan we bekijken waar uw schip het beste in geadverteerd kan worden. Hierbij moet u denken aan plaatsing in Boten, Botenbank, Yachtfocus, Via Boten en de Spiegel der Zeilvaart. Sommige advertenties betaalt de makelaar. Andere advertenties moet u zelf betalen.

De scheepsreclame

Scheepsmakelaardij Goliath kan uw schip meer in het beeld brengen door middel van het ophangen van een bordje 'te koop'. Voor grote schepen is er een spandoek ontwikkeld in de maten 2.00 bij 0.75. In de mast kan een baniervlag van Goliath worden gehesen van 2.00 bij 0.75. En voor motorschepen is er een klein driehoekig groen Goliath vlaggetje. Is het schip verkocht dan hangen we een bordje 'verkocht' aan uw preekstoel.

       De scheepsfilm en foto's

Scheepsmakelaardij Goliath biedt u de mogelijkheid om voor een redelijk tarief uw schip te filmen en te fotograferen. Op de website van Goliath kan uw film dan worden geplaatst. Neem met ons contact op voor de bijzonderheden en de prijzen.

De scheepsexpertise en taxatie

Goliath Sneek, Gent zijn gecertificeerd voor taxaties. Maar we taxeren geen eigen schepen. Een onafhankelijk expertisebureau gaat een keuring en/of taxatie van uw schip maken. Ook bestaat de mogelijkheid om een offerte te maken van de aandachtspunten cq reparaties die uit de keuring komen. Dan weet een belangstellende voor uw schip gelijk waar hij of zij aan toe is.

De scheepsorganisaties

Scheepsmakelaardij Goliath handhaaft de kwaliteit door lid te zijn van vakorganisaties. Goliath Sneek en Goliath Muiderberg zijn persoonlijk lid van de Nederlandse Bond van Makelaars in Schepen (NBMS) en Goliath Sneek en Goliath Gent zijn lid van de European Maritime Certification Institute (EMCI). Goliath Sneek Hoofdkantoor gaat regelmatig naar bijscholingscursussen en vergaderingen. Zo blijven we op de hoogte van de ontwikkelingen in jachtmakelaarsland. De andere aangesloten makelaars zijn niet lid van de NBMS en EMCI.

De scheepsvoorwaarden

Scheepsmakelaardij Goliath heeft natuurlijk zijn bemiddelings- en algemene voorwaarden. U vindt ze op de site van www.scheepsmakelaardijgoliath.nl. In principe is het zo dat er pas provisie betaald gaat worden als het schip is verkocht. Spreekt de werkwijze van Goliath u aan neem dan contact met ons op.

© 2020 scheepsmakelaardij Friesland