top of page
friesland-citygame-prego-zeilex2-ffffff-4-1976.webp

Prego zeilzwerven

In de verkoop! Een fantastisch goedlopend zeilbedrijf met vier schepen dat al al ruim 35 jaar bestaat en met veel succes zeiltochten organiseert; van bedrijfsuitjes, groepsarrangementen, schoolkampen tot zeilvakanties voor kinderen en jongeren. Eén dag of meerdere dagen; alles is mogelijk.

Prego Zeilzwerven in Akkrum begint aan het laatste seizoen met de huidige eigenaren.

Vanuit Akkrum organiseert Prego Zeilzwerven sinds 1987 zeiltochten over de Friese Meren, het IJsselmeer en de Waddenzee.

Langs de oever van de Meinesleat ligt het accommodatieschip 'Avontuur' afgemeerd met een lengte van 39 meter, een verzonken zonnedek en zelfs een piano aan boord. Daarnaast heeft Prego drie skûtsjes in de vloot, allemaal met kooien en kombuizen: de Halve Maan, de Verandering en de Nynke.

Een grote club van vijftig vrijwilligers helpt tijdens de vaartochten mee. 

In het voor- en najaar organiseert Prego Zeilzwerven meestal door-de-weekse uitjes voor bedrijven en scholen. In de weekenden komen sportverenigingen, families of studentenverenigingen langs. Tijdens de zomermaanden zijn er kampen voor kinderen van 8 tot 12 en 13 tot 16 jaar. Dan zwerft de vloot door Friesland en ligt elke dag op een nieuwe plek.

Gezocht: nieuwe enthousiaste watersportondernemers voor dit prachtige goedlopende zeilbedrijf!

Download hier de brochures: 

Foto's

Video's