top of page
media_1042_670596_w1200_fit.jpg

Onze Spikersloep

 

De volgende Cabin sloep 7.50 ligt momenteel bij ons te koop.

Geinteresseerd? Bel of mail voor een afspraak aan boord.

Eigen ontwerp van scheepsbouw Kroes. Cabin sloep van 7.50 m gebouwd van aluminium, elektrisch, duurzaam en ruim.
 

Klassiek ontwerp:
Met als uitgangspunt om een fraai gelijnde klassieke sloep te ontwerpen, is Gerard Kroes aan der slag gegaan. Met de Spikersloep als resultaat. Er is gekozen voor aluminium omdat dit licht is, in combinatie met een elektrische voorstuwing is het een sloep van deze tijd waarin elektrisch varen steeds populairder word.

 

'Weekender' Cabin sloep

De Spiker 750e is ruim, er is slaap gelegenheid voor 2 a 3 personen. De besturing is hydraulisch met een stuurwiel en er is een kooktoestel, koelkast, spoelbak, dek-douche en een vaste toilet met vuilwater tank.
Kortom een prima sloep voor een tocht van meerdere dagen.

Eleltrisch en duurzaam:

 

Een weekendje varen is ook met de elektrische motor geen probleem. De accu’s kunnen gemakkelijk een tocht van twaalf tot veertien uur aan. Bovendien zijn er ook steeds meer oplaad mogelijkheden langs de vaarwegen. Voor de elektromotor hebben we gekozen voor de 7,5 KW Waterworld. De motor is een Nederlands product en heeft ruim voldoende vermogen zodat elektrisch varen niet elektrisch dobberen wordt.

Bamboe interieur:
Zoals gezegd heeft de Spiker een ruim interieur. De entree van de salon bestaat uit schuifdeuren, ook dit is een eigen innovatie. Het geeft ruimte en veel contact met de andere opvarende in de kuip. Voor de betimmering hebben we gekozen voor bamboo. Dit is mooi en zeer duurzaam!

Spiker sloep 7.50

bottom of page