top of page
luxe-motor-24.95-700046_5f80672c7a952e.jpg

Nieuwe varende klassiekers te koop

 

De volgende nieuw gebouwde klassieke schepen liggen op volgorde van vraagprijs bij ons te koop.

Geinteresseerd of uitleg nodig? Bel of mail ons voor een afspraak aan boord.

Nieuwbouw motor

Unieke ontwerpen van scheepsontwerper Olivier van Meer. Opvallende varende woonschepen met een sublieme detaillering en een doordachte rompvorm; een interieur als een luxe appartement met aansluitend een ruim open terras. Diverse uitvoeringen beschikbaar zoals de CH Explorer en de CH Traveller die beide ongeëvenaard zijn qua vaareigenschappen veiligheid en comfort. Geschikt voor groot water en qua afmetingen ideaal voor een reis langs prachtige kusten of een tocht door Frankrijk! Nieuw klassiek!

Ontwerpen gebaseerd op de lijnen van de Luxemotor, een klassiek binnenvaartschip met een opvallende overhang, steile steven en een ruime stuurhut met schippersverblijf op het achterschip. Stoer en elegant woonschip, custom made gebouwd door SRF in samenwerking met Gaastmeer Design en leverbaar als een cruiser of als deksalonschip; opvallende klassieke vormgeving met aandacht voor de traditionele scheepsbouw door jarenlange ervaring en de toepassingen van de nieuwste technologie.

Een rondspant ontwerp van Olivier van Meer, bekend van de Puffin zeilschepen. Opvallende ranke Launch met klassieke elementen zoals een steile steven, een tumblehome achterin en bovenin een terugvallende spantenlijn met een sierlijke waaierspiegel en een geintegreerd zwemplateau. Onder de kuipvloer een sterke elektromotor. Stalen uitvoering in aanbouw, maar ook leverbaar in aluminium. Uitgevoerd met een afsluitbare voorpiek met 2 kooien, een toilet en een keukenblok met kookplaat en koelkast.

6.50 x 2.40 x 0.60 m Bruijnzeel/epoxy Bouwjaar: 2022 Motor: Nanni 3.21, 21 PK Vraagprijs: € 47.500 Klassieke overnaadse spiegelsloep, in eigen beheer gebouwd door Schuurman houtbouw. Veel aandacht voor klassieke details. Bouw heeft ongeveer 2 jaar geduurd en dat is terug te zien in de afwerking! Elegante dagcruiser met flink wat comfort aan boord: koelkast met compressor etc.. Stoffering door Martin Kooi Ureterp. Kuiptent van Couperus Woudsend. Onder de motorkap een nieuwe Nanni 3 cilinder.

bottom of page