top of page
20180517-20180517-_EN_1647-bewerkt-bewerkt.jpg

Ons varend woonschip 'Actief'

 

Het volgende woonschip ligt momenteel bij ons te koop.

Geinteresseerd? Bel of mail voor een afspraak aan boord.

De 'Actief', een karaktervolle Klipper aak, in 1968 omgebouwd tot woonschip en in de loop der jaren flink gemoderniseerd met nieuwe voorzieningen en nieuwe techniek zoals Victron installaties en een recent ingebouwde nieuwe IVECO motor met Aquadrive stuwdruklager.

 

Schip heeft een ruim modern interieur met flink wat lichtval door grote lichtluiken in de salon, de slaapkamer en de gescheiden badkamer en toilet. Achterop de roef met de originele betimmering en onder het achterdek nog een groot slaapvertrek of opslagruimte.

 

Bovendeks een praktische deklayout met een stuurstand aan de roef, Kalffdekken en een stalen luikenkap met een mastdek, goed ingericht om met 2 man te varen en met wat moeite zelfs weer te zeilen!

 

Prima onderhouden schip dat uitgebreid is gedocumenteerd en CvO is gekeurd tot 2025.

 

Wat het plaatje helemaal compleet maakt is de schitterende vaste ligplaats, compleet met privésteiger, in Enkhuizen met zicht op de Compagniesbrug en Zuiderzee Museum in de Oosterhaven. Een idyllisch en rustig plekje midden in het centrum en in de nabijheid van alle voorzieningen! Top dus en zeker een bezoekje waard!

Klipperaak, woonschip 'Actief'

bottom of page